Förmånskortet för Volvoanställda

Volvo Bils förmånskort finns till för dig som Volvoanställd och ger dig många bra rabatter och erbjudanden. Läs om förmånerna här nedan och sedan kan du enkelt ansöka genom att klicka på länken till höger.

Nyhet! Med appen CarPay förenklas bilekonomin

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se

Nyhet! Extra rabatt i våra butiker

När du betalar med kortet får du 3 % extra rabatt på redan låga personalpriser i våra butiker. Rabatten gäller allt i butikerna City, Tuve, Arendal och Lundby. Rabatten dras på fakturan.

Nyhet! Ett värdefullt verkstadsbesök

Förutom att du kan vara säker på att våra verkstäder kan din Volvo och alltid ger den Volvo Originaldelar vid service och reparation, har du alltid förmånliga personalpriser på alla reservdelar med vårt förmånskort. Dessutom får du 3% extra rabatt när du betalar med ditt Volvo Bils förmånskort i verkstaden (gäller ej självrisker och serviceavtal).

Nyhet! Tanka med personalrabatt

Med ett vanligt Volvokort får du alltid 10 öre/liter i rabatt på Tanka och bemannade OKQ8-stationer. Med Volvo Bils förmånskort får du ytterligare 15öre/liter i extra personalrabatt när du tankar på våra stationer i Torslanda, Arendal, Lundby, Tuve och Åbro. Observera att personalrabatten kan komma att justeras om det råder priskrig på marknaden.

Förmånlig delbetalning – helt räntefritt

Du kan alltid välja att delbetala inköpen i våra butiker och verkstäder på 4 månader (12 månader vid köp över 6000:-) helt utan ränta och avgifter. Bra vid t.ex. däckköp, bilservice eller andra verkstadsbesök. Du kan även dela upp självrisken om du har försäkring hos Volvia.

Tvätta bilen till bra pris

På Volvo Bils Tvätta-anläggningar betalar Volvoanställda endast 125 kr för biltvätt och dammsugning med vårt förmånskort.

Fungerar i hela världen

Volvo Bils förmånskort har Visa-koppling med chip för maximal säkerhet som gör att du tryggt kan använda kortet över hela världen och även online. Om du betalar minst 75 % av resan med kortet ingår dessutom gratis reseförsäkring.

Övriga rabatter och erbjudanden

Varje månad får du rabatter och erbjudanden från olika samarbetspartners inom t.ex. resor, hotell och nöjen.

Villkor

För att ha ett Volvo Bils förmånskort måste du vara anställd inom Volvo, vara minst 18 år och vara folkbokförd i Sverige, med ett svenskt personnummer.


Tillbaka till toppen