Volvia – experter på försäkringar för Volvo

Alltsedan starten på femtiotalet har vi på Volvia haft målet att ge dig som är Volvoägare en tryggare vardag. Därför är våra försäkringar speciellt framtagna för Volvobilar och skulle du råka ut för en olycka så är vår skadeservice smidig och enkel. Fördelar som du får tack vare vårt täta samarbete med Volvo.

10 % rabatt på försäkringen

Om du köper en ny eller begagnad Volvo hos Volvo Bil har du 10 % rabatt på försäkringen hos Volvia.

Smidig och snabb skadehantering

Om du råkar ut för en skada vänder du dig bara till Volvo Bils Skadecenter i Tuve som hjälper dig med hela ärendet. Du kan även anmäla din skada på volvia.se eller via vår app.

Alltid Volvo Originaldelar

Vi på Volvia garanterar dig alltid reparation med Volvo Originaldelar.

Laga stenskott för endast 100 kr

Du betalar endast 100 kr i självrisk om du lagar ett stenskott på någon av Volvo Bils verkstäder.

Det är viktigt att åtgärda stenskott direkt då det finns en risk att det blir en större spricka. Om du skulle behöva byta hela rutan är din självrisk som privatperson 1 600 kr.

En av marknadens bästa maskinskadeförsäkringar

Volvias maskinskadeförsäkring är en av marknadens bästa och täcker det mesta av elektroniken och de aktiva säkerhetssystemen. Om du har köpt din Volvo hos Volvo Bil gäller maskinskadeförsäkringen upp till 15 000 mil eller 8 år.

Dela upp premie och självrisk

Om du har Volvo Bils kostnadsfria förmånskort kan du dela upp självrisk på fyra månader och om självrisken överstiger 6 000 kr kan du dela upp den på 12 månader. Dessutom kan du betala din bilförsäkring per månad utan extra kostnad.

Teckna enkelt

Försäkringen tecknar du direkt vid bilköpet. Allt sköts av din personliga säljare och han ger dig också rätt premie och all information du behöver.

Om du har ett annat försäkringsbolag idag och vill byta till Volvia kan du ringa 031-345 67 00.

Läs mer om alla våra fördelar här!


Tillbaka till toppen