Förmånsbil

2017-02-06 Nu är 2017 V40, V40 CrossCountry och XC60 inte längre beställningsbara. Vi öppnar V40 och V40 CrossCountry igen så snart som vi fått in Modellår 18 i systemet. XC60 Classic blir inte beställningsbar igen. S60 och V60 finns tillgängliga lite till.

Som Volvoanställd kan du alltid köra en Volvo på ett förmånligt sätt. I stort sett alla anställda kan ha någon form av förmånsbil. Det kan skilja sig lite beroende på vilket Volvobolag du tillhör så kolla alltid med din chef eller HR om vad som gäller för dig.

 

 

 

Friskrivning

Informationen som finns på denna webbplats är endast allmänt vägledande. Innehållet på webbsidor uppdateras regelbundet, men Volvo Bil förbehåller sig rätten att när som helst och utan förvarning ändra priser, färger, material, specifikationer och modeller. Därför kan det finnas information som inte är helt korrekt och dagsaktuell. Bilar och andra produkter som visas kan vara försedda med utrustning som inte är tillgänglig på alla marknader eller som inte ingår i standardutrustningen.

 

 


Tillbaka till toppen